Schoolbezoeken, workshops & lezingen

Heb je een van mijn boeken gelezen, of wil je dat misschien gaan doen, en wil je me daar eens in het echt over spreken? Dat kan. In verschillende vormen.

Schoolbezoek
Mijn schoolbezoeken lopen via De Schrijverscentrale. Bekijk mijn profiel voor de mogelijkheden: https://www.deschrijverscentrale.nl/auteurs/689419 

Workshop schrijven
In een workshop van ongeveer 1,5 uur leer ik je in sneltreinvaart de kneepjes van het schrijversvak. Hoe verzin je een boeiende hoofdpersoon? Uit welke onderdelen bestaat een verhaal? Waar moet een goed, leuk of spannend plot aan voldoen? Ik zal het een en ander vertellen, maar je zult vooral zelf veel gaan schrijven.
De workshops worden altijd afgestemd op de groep die ik voor me heb, en zijn dan ook geschikt voor iedereen: van basisschoolleerlingen tot zakelijke deelnemers.
Neem contact op, en we bespreken de mogelijkheden.

De kosten voor een workshop van anderhalf uur bedragen €300,- excl. BTW. Dit is inclusief voorbereidingstijd, schrijfbenodigdheden en reiskosten.

Lezing
Het schrijversvak is een intrigerend vak. Hoe kom je aan een uitgever? En wat doet zo’n uitgever dan allemaal? Hoeveel verdien je met schrijven? Hoe creëer je persaandacht en publiciteit? Hoe ga je om met een slechte recensie? Kun je schrijven leren, of is het een aangeboren talent?
De afgelopen jaren heb ik heel wat meegemaakt in schrijversland. Ik bracht boeken uit bij verschillende grote uitgeverijen en ik had een literair agent.
Mijn semi-autobiografische debuut ontstond eigenlijk per ongeluk. Pas toen dit boek in de winkels lag, ging ik nadenken: is dit wel wat ik wil? Wil ik deze kant op met mijn leven, en met het schrijversvak?
Dat ik inmiddels kinderboeken schrijf geeft misschien al iets weg van de clou.

In deze lezing, die ca. 45 minuten duurt, vertel ik  over alles wat er tussen het debuut en het kinderboek gebeurde. Na afloop is er nog ca. 15 minuten de tijd voor vragen.

De kosten voor een lezing (45 minuten spreektijd + 15 minuten vragen) bedragen €150,- excl. BTW. Dit is inclusief reiskosten.

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande onderwerpen? Neem contact op.