Even geduld a.u.b.

Het is al een tijdje stil op mijn site en alles daaromheen.
Waarom?

Welnu, ten eerste omdat ik er de afgelopen vijf jaar drie boeken uit ge-excorcist heb. Waar het allemaal vandaan kwam weet niemand, maar ik weet wel dat ik als gevolg van deze bevallingsdrang even pas op de plaats moest maken. Maar net toen die pas op de plaats wat mij betreft weer plaats mocht gaan maken voor een nieuw schrijfavontuur, werd er een vervelende kwaal bij mij ontdekt.

Volgende week dinsdag (27 feb) krijg ik de Boeing 747 onder de (hart)operaties. Een titanium hartklep zal in mijn hart worden geplaatst, daar waar de aortaslagader het hart binnen komt. Een ander gedeelte van het hart zal gerepareerd worden. Het hoe en waarom hiervan is allemaal erg technisch en medisch, en zal ik jullie besparen.

Wat belangrijker is: hopelijk wordt het na deze ingreep weer wat minder stil op deze pagina. We gaan het zien.
See U on the other side